Salsa dansreis Cuba 2016

Salsareizen Cuba 2014

PROGRAMMA HOTELS PRIJZEN EN RESERVATIE

3 dagproggramma’s

1. Havana Puur
2. Havana Trinidad
3. Havana Plus

1. Havana Puur 15 uur dansles

Havana Puuhavana puurr is de basis van al onze dansreizen in Cuba, 1 week een intensieve danscursus op onze dansschool in Havana. De 2e week kan men er voor kiezen om 4 dagen af te reizen naar, Varadero, Trinidad, Santiago de Cuba, Playa del Este of om in Havana te blijven. De laatste dagen zijn we allen weer in Havana waar we op de dansschool nog 2 dagen lang de puntjes op de i zullen zetten en afsluiten met een groots Fiesta Cubana.

Dag 1) Aankomst in Havana
havana puurAankomst op het vliegveld in Havana waar jullie worden opgewacht door Pedro en Alex en naar het Hotel in Oud Havana worden gebracht.

Dag 2) Voor iedere deelnemer een Cubaanse danspartner
’s Ochtends een begroetingsdrankje en uitleg over dans- en reisprogramma. Daarna een kleine stadstoer door Oud Havana. In de namiddag gaan we naar de dansschool waar het volledige team zich aan jullie zal voorstellen. Onze dansers geven een demonstratie en vertellen het een en ander over de oorsprong van de Cubaanse muziek en dans. Aansluitend daarop worden de deelnemers op niveau ingedeeld en beginnen we direct met het instuderen van danspassen en figuurcombinaties.

Ons team regelt voor iedere deelnemer een vaste professionele Cubaanse danspartner. ´s Avonds storten we ons meteen in het swingende nachtleven van Havana.

Dag 3) Les op dansschool
Na het ontbijt gaan we naar de dansschool in Havana waar vanaf 10.00 tot 13.00 les gegeven wordt. Dagelijks na de danslessen worden jullie geinformeerd over de activiteiten die we organiseren voor de avond. In de namiddag heb je een aantal uren om zelf te besteden. Als tip kunnen wij jullie aanraden om een bezoek te brengen aan de oudste vesting in de stad Castillo de La Fuerza. Hier staat onder andere het beroemde beeld La Geraldina het symbool van Havana. Je ziet haar beeltenis ook op de etiketten van het merk rum Havana Club.´s Avonds weer lekker stappen met zijn allen.

Dag 4) Bezoek rumfabriek en Salsa matinee
´s Ochtends dansles,´s middags bezoeken we een rumfabriek waar we uiteraard op een lekker aperitiefje worden getrakteerd. In de namiddag is het mogelijk om met de groep naar een Salsa matinee te gaan. Mocht je die middag even iets anders willen doen, je kunt ook een wandeling maken langs de Malecon, ook wel de Promenade van de Hartstocht genoemd.

´s Avonds begeven we ons weer naar een salsaclub of concert.

Dag 5) Kroegentocht
’s Ochtends dansles en´s middags kun je slenteren door oud Havana en een kleine Hemingway kroegentocht houden. In Floridita de lievelingsbar van de beroemde Amerikaanse schrijver kun je genieten van een Daiquiri mix, een drankje gecreëerd door “Papa” de bijnaam van Ernest Hemingway. Een andere interessant café is La Bodequita del Medio waar de Mojito werd uitgevonden en waar je op de volgekrabbelde muren de handtekening van de schrijver (en andere beroemdheden) kunt ontdekken.

Dag 6) Afscheidsfeest
Een bijzondere salsa-highlight staat op het programma. We rijden ’s ochtends met de bus naar een locatie waar we volop kunnen genieten van een dag vol met muziek en dans. We worden getrakteerd op een typische Creoolse maaltijd en de gehele dag op Cubaanse cocktails.

’s Avonds rijden we weer terug naar Havana en wordt het helaas tijd om afscheid te nemen van het salsateam van viaDanza.

Dag 7) Laatste dag
Vandaag is iedereen vrij en kan de dag besteed worden aan eventueel souvenirs te kopen voor het thuisfront, rondlopen en af en toe een terrasje pakken of nog een middagje strand. In de avond wordt iedereen per bus naar het vliegveld gebracht voor de vlucht terug naar huis.

Dag 8) Aankomst in Europa
Je bent weer thuis, wij van Salsa dansreizen hopen dat je hebt genoten van deze reis vol met salsa en bovenal de Cubaanse muziek, cultuur en dans.

* De reis zoals hier beschreven staat model voor onze Cuba reis, veranderingen en uitzonderingen zijn mogelijk!

top

2. Havana Trinidad 21 uur dansles

havanatrindadHavana Puur is de basis van al onze dansreizen in Cuba, 1 week een intensieve danscursus op onze dansschool in Havana. De 2e week kan men er voor kiezen om 4 dagen af te reizen naar, Varadero, Trinidad, Santiago de Cuba, Playa del Este of om in Havana te blijven. De laatste dagen zijn we allen weer in Havana waar we op de dansschool nog 2 dagen lang de puntjes op de i zullen zetten en afsluiten met een groots Fiesta Cubana.

Dag 1) Aankomst in Havana
Aankomst op het vliegveld in Havana waar jullie worden opgewacht door Pedro en Alex en naar het Hotel in Oud Havana worden gebracht.

Dag 2) Voor iedere deelnemer een Cubaanse danspartner
’s Ochtends een begroetingsdrankje en uitleg over dans- en reisprogramma. Daarna een kleine stadstoer door Oud Havana. In de namiddag gaan we naar de dansschool waar het viaDanzateam zich aan jullie zal voorstellen. Onze dansers geven een demonstratie en vertellen het een en ander over de oorsprong van de Cubaanse muziek en dans. Aansluitend daarop worden de deelnemers op niveau ingedeeld en beginnen we direct met het instuderen van danspassen en figuurcombinaties. Het team van viaDanza regelt voor iedere deelnemer een vaste professionele Cubaanse danspartner. ´s Avonds storten we ons meteen in het swingende nachtleven van Havana.

Dag 3) Les op dansschool 
Na het ontbijt gaan we naar de dansschool in Havana waar vanaf 10.00 tot 13.00 les gegeven wordt. Dagelijks na de danslessen worden jullie geinformeerd over de activiteiten die we organiseren voor de avond. In de namiddag heb je een aantal uren om zelf te besteden. Als tip kunnen wij jullie aanraden om een bezoek te brengen aan de oudste vesting in de stad Castillo de La Fuerza. Hier staat onder andere het beroemde beeld La Geraldina het symbool van Havana. Je ziet haar beeltenis ook op de etiketten van het merk rum Havana Club. ´s Avonds weer lekker stappen met zijn allen.

Dag 4) Bezoek rumfabriek en Salsa matinee
´s Ochtends dansles,´s middags bezoeken we een rumfabriek waar we uiteraard op een lekker aperitiefje worden getrakteerd. In de namiddag is het mogelijk om met de groep naar een Salsa matinee te gaan. Mocht je die middag even iets anders willen doen, je kunt ook een wandeling maken langs de Malecon, ook wel de Promenade van de Hartstocht genoemd. ´s Avonds begeven we ons weer naar een salsaclub of concert.

Dag 5) Kroegentocht
’s Ochtends dansles en´s middags kun je slenteren door oud Havana en een kleine Hemingway kroegentocht houden. In Floridita de lievelingsbar van de beroemde Amerikaanse schrijver kun je genieten van een Daiquiri mix, een drankje gecreëerd door “Papa” de bijnaam van Ernest Hemingway. Een andere interessant café is La Bodequita del Medio waar de Mojito werd uitgevonden en waar je op de volgekrabbelde muren de handtekening van de schrijver (en andere beroemdheden) kunt ontdekken.

Dag 6) De dansvloeren van het bruisende nachtleven van Havana
Goeiemorgen! Vandaag hebben we onze laatste danslessen van de 1e week.
Inmiddels heb je 5 cursusdagen achter de rug en zelfs de beginners zijn nu in staat om dansend te genieten van het bruisende nachtleven van Havana. Voor sommige die Havana Puur hebben geboekt is het helaas echt de laatste dansles en speciaal voor hun organiseren wij een afscheidsfeest. Wij houden je iedere dag op de hoogte van de uitgaansagenda op het gebied van concerten en salsa.´s Avonds stappen we weer het bruisende nachtleven in van Havana.

Dag 7) Op weg naar Trinidad
Na een leuke tijd wordt er voor een aantal dagen afscheid genomen van Havana. In een air-conditioned shuttle bus nemen wij jullie mee naar Trinidad. Onderweg kunnen jullie heerlijk relaxt genieten van het landschap, en de mooie natuur absorberen. In Trinidad worden jullie naar de accommodatie gebracht en rest er nog genoeg tijd om alvast een kijkje te nemen in deze mooie bruisende stad die in 1988 door Unesco is toegevoegd op de lijst van wereld erfgoed.

Dag 8) Lekker ontspannen en genieten
Een aanrader is het natuurpark “de Collantes”, dat op 771 meter hoogte ligt, ongeveer een uur rijden van de stad. Een prachtige wandeling door het nevelwoud leid je naar de waterval “Salto del Caburni”. ’s Avonds natuurlijk weer lekker stappen in de stad, en genieten van de levendige sfeer en de vele muziekbandjes die op de Plaza de Mayor spelen.

Dag 9) De stad van de piraten
Voordat de stad werd overgenomen door de suikerbaronnen was Trinidad het thuishaven van de vele piraten vandaar de bijnaam “Piratenstad “. De gigantische huizen waar ze in woonden zijn bijna stuk voor stuk kleine museums en vrijwel allemaal in de oude staat hersteld. Als je door de oude stad loopt heb je het gevoel dat je je in een openluchtmuseum waant.

Dag 10) Valle de los Ingenios
Valle de Los Ingenios is een prachtige vallei waar de ruines van de tientallen suikerfabrieken staan. De 44 meter hoge wachttoren die vroeger diende om de slaven in de gaten te houden, is eventueel te beklimmen en geeft je een schitterend uitzicht over de vallei. De tocht is per voet maar een aanrader is om dit gebied per paard te verkennen. Hoe dan ook, de laatste twee dagen in Trinidad zullen zeker niet in verveling voorbij gaan!

Dag 11) Adios Trinidad en Buenos dias Havana
Na jullie reis vanuit Trinidad een weerzien van medecursisten in Havana de “Grand Dame der Caribiën” met ieder zijn eigen ervaring die natuurlijk uitgebreid besproken zullen worden op een terrasje. Het ritme van de stad zal jullie weer magisch lijken en uit dat gevoel zullen wij jullie zeker niet halen.
’s Avonds natuurlijk weer als vanouds dansend de nacht in.

Dag 12) Terug van weggeweest
´s Morgens dansles en wordt er nogmaals een aantal combinaties geleerd, en is er tijd om alle salsa dansen nog eens extra te perfectioneren.`s Middags is iedereen vrij om door Havana te slenteren en die plekken te gaan bezoeken waar men nog niet aan toe is gekomen. En geloof ons, je kunt nog niet alles zien zoveel heeft Havana te bieden.

Dag 13) Afscheidsfeest
Een bijzondere salsa-highlight staat op het programma. We rijden ’s ochtends met de bus naar een locatie waar we volop kunnen genieten van een dag vol met muziek en dans. We worden getracteerd op een typische creoolse maaltijd en de hele dag op Cubaanse cocktails.’s Avonds rijden we weer terug naar Havana en wordt het helaas tijd om afscheid te nemen van het salsateam van viaDanza.

Dag 14) Terugreis
´s Ochtends nog even genieten van de oude stad met zijn nauwe en prachtige met keien geplaveide straatjes. Misschien nog een even terrasje pakken en de laatste souvenir inkopen doen. ´s Middags rijden we naar het vliegveld in Havana voor onze reis terug naar Europa.

Dag 15) Aankomst in Europa
Vandaag zet je weer voet aan land op eigen bodem en hebben wij je laten genieten van een onvergetelijke ervaring.

* De reis zoals hier beschreven staat model voor onze Cuba reis, veranderingen en uitzonderingen zijn mogelijk!

top

3. Havana Plus 24uur dansles

havanaplusOnze Havana Plus dansreis bestaat uit een intensieve salsa tijd in de Cubaanse hoofdstad Havana, waar je wordt meegesleept in een extase van ritme, passie en romantiek. Je wordt altijd vergezeld met dansers van ons team en je kunt dus de nieuwe figuurcombinaties in een ongedwongen sfeer in praktijk brengen. Een reis waar je volop kunt genieten van muziek, dans, cultuur en het bruisende nachtleven van Havana.

Dag 1) Aankomst in Havana
Aankomst op het vliegveld in Havana waar jullie worden opgewacht door Pedro en Alex en naar het Hotel in Oud Havana worden gebracht.

Dag 2) Voor iedere deelnemer een Cubaanse danspartner
’s Ochtends een begroetingsdrankje en uitleg over dans- en reisprogramma. Daarna een kleine stadstoer door Oud Havana. In de namiddag gaan we naar de dansschool waar het viaDanzateam zich aan jullie zal voorstellen. Onze dansers geven een demonstratie en vertellen het een en ander over de oorsprong van de Cubaanse muziek en dans. Aansluitend daarop worden de deelnemers op niveau ingedeeld en beginnen we direct met het instuderen van danspassen en figuurcombinaties. Het team van viaDanza regelt voor iedere deelnemer een vaste professionele Cubaanse danspartner.
´s Avonds storten we ons meteen in het swingende nachtleven van Havana.

Dag 3) Les op dansschool
Na het ontbijt gaan we naar de dansschool in Havana waar vanaf 10.00 tot 13.00 les gegeven wordt. Dagelijks na de danslessen worden jullie geinformeerd over de activiteiten die we organiseren voor de avond. In de namiddag heb je een aantal uren om zelf te besteden. Als tip kunnen wij jullie aanraden om een bezoek te brengen aan de oudste vesting in de stad Castillo de La Fuerza. Hier staat onder andere het beroemde beeld La Geraldina het symbool van Havana. Je ziet haar beeltenis ook op de etiketten van het merk rum Havana Club.
´s Avonds weer lekker stappen met zijn allen.

Dag 4) Bezoek rumfabriek en Salsa matinee
´s Ochtends dansles,´s middags bezoeken we een rumfabriek waar we uiteraard op een lekker aperitiefje worden getrakteerd. In de namiddag is het mogelijk om met de groep naar een Salsa matinee te gaan. Mocht je die middag even iets anders willen doen, je kunt ook een wandeling maken langs de Malecon, ook wel de Promenade van de Hartstocht genoemd.´s Avonds begeven we ons weer naar een salsaclub of concert.

Dag 5) Kroegentocht
’s Ochtends dansles en´s middags kun je slenteren door oud Havana en een kleine Hemingway kroegentocht houden. In Floridita de lievelingsbar van de beroemde Amerikaanse schrijver kun je genieten van een Daiquiri mix, een drankje gecreëerd door “Papa” de bijnaam van Ernest Hemingway. Een andere interessant café is La Bodequita del Medio waar de Mojito werd uitgevonden en waar je op de volgekrabbelde muren de handtekening van de schrijver (en andere beroemdheden) kunt ontdekken.

Dag 6) De dansvloeren van het bruisende nachtleven van Havana
Goeiemorgen! Vandaag hebben we onze laatste danslessen van de 1e week.
Inmiddels heb je 5 cursusdagen achter de rug en zelfs de beginners zijn nu in staat om dansend te genieten van het bruisende nachtleven van Havana. Voor sommige die Havana Puur hebben geboekt is het helaas echt de laatste dansles en speciaal voor hun organiseren wij een afscheidsfeest.Het viaDanzateam houdt je iedere dag op de hoogte van de uitgaansagenda op het gebied van concerten en salsa.
´s Avonds stappen we weer het bruisende nachtleven in van Havana.

Dag 7) Havana
’s Ochtends lekker uitslapen. Vandaag zwaaien we onze medecursisten uit die voor 4 dagen een kleine reis maken naar één van de steden of stranden op dit prachtige eiland of terugkeren naar Europa. Het viaDanzateam houd je iedere dag op de hoogte van de uitgaansagenda op het gebied van concerten en salsa. Een aanrader is om ’s avonds naar el Moro te gaan , de grootste vesting in Zuid-Amerika.

Dag 8) Dagtrip naar La Terraza
Een dag de natuur beleven, het prachtige natuurgebied La Terraza in het Sierra del Rosario gebergte ligt op maar 50 km afstand buiten Havana. Je kunt er zwemmen in de vele meren, paardrijden en een bezoek brengen aan het huis van de beroemde zanger Paola Montagna. ’s Avonds salsa, salsa en nog eens salsa!

Dag 9) Danslessen in Havana
Na 2 dagen rust wordt het weer tijd om de spieren lekker los te schudden, dus een workout met onze figuurcombinaties en de intense bewegingen van de regaetton. De medecursisten, die 4 dagen een korte strandvakantie hebben op Playa del Este, worden ’s ochtends opgehaald om samen weer volop aan de slag te gaan op de dansschool. ’s Avonds kunnen alle nieuwe figurencombinaties in praktijk gebracht worden.

Dag 10) Havana verkennen of een dagje strand
Er is nog een volle dag om Havana te verkennen. Met de toeristenbus zijn alle highlights van deze stad te zien. Een buskaart kost 5 dollar en is de hele dag geldig. Wat zeker een bezoek waard is, is de Plaza de la Revolucion waar alle beroemde speeches van Fidel worden gehouden. Je kunt vervolgens met hetzelfde buskaart overstappen op de bus die naar het strand gaat, en genieten van zon en zee met de rest van de groep op Play a del Este

Dag 11) Terug van weggeweest
Vandaag komen alle medecursisten weer terug uit Varadero, Trinidad, Santiago de Cuba of Playa del Este. Een weerzien in de “Grand Dame Caribiën” Havana, met ieder zijn eigen ervaring die natuurlijk uitgebreid besproken zullen worden op een terrasje. ’s Avonds natuurlijk weer als vanouds dansend de nacht in.

Dag 12) Dansschool
Laatste dag dat we onze danslessen hebben in dansschool Havana. Dit zullen niet de allerlaatsten zijn, want die worden de volgende dag gegeven op een hele speciale locatie waar we onze salsareis afsluiten.
We stropen ’s nachts de vele salsatheken die Havana rijk is weer af.

Dag 13) Afscheidsfeest
Een bijzondere salsa-highlight staat op het programma. We rijden ’s ochtends met de bus naar een locatie waar we volop kunnen genieten van een dag vol met muziek en dans. We worden getrakteerd op een typische Creoolse maaltijd en gedurende de hele dag op Cubaanse cocktails.

’s Avonds rijden we weer terug naar Havana en wordt het helaas tijd om afscheid te nemen van het salsateam.

Dag 14) Helaas,we moeten het swingende Cuba achterlaten
Vandaag bent je vrij en kun je de dag besteden aan “mogelijk” nog souvernirs kopen voor het thuisfront, een terrasje te pakken of voor de zonneliefhebbers onder ons nog een middagje strand.

In de avond word je naar het vliegveld gebracht voor jouw vlucht terug naar huis

Dag 15) Aankomst in Europa
Je bent weer thuis, wij van viaDanza hopen dat je hebt genoten van deze reis vol met salsa en bovenal de Cubaanse muziek, cultuur en dans

* De reis zoals hier beschreven staat model voor onze Cuba reis, veranderingen en uitzonderingen zijn mogelijk!

top

Salsa reizen Cuba 2014 Salsareis Cuba 2014 Salsareizen Cuba 2014 Salsareizen Cuba 2014 Salsareizen Cuba 2014 Salsareizen Cuba 2014

HOTELS IN OUD HAVANA (Havana Vieja)

Hotel Valencia ***(1)

valencia hotel-valencia-standard-room-200

Ooit het huis van een voormalig raadsman uit de 18e eeuw, vandaag de dag een zeer stijlvol klein middenklasse hotel. De uitzonderlijke stijl van het hotel trekt al jaren veel kunstenaars en schrijvers.

Ligging Kenmerkend voor de hotel is de ideale ligging, precies tussen de twee meest indrukwekende pleinen van Havana, “Plaza the San Fransico” en “Plaza de Armas”. Het hotel ligt in een zijstraatje middenin het oude centrum van de hoofdstad, direct naast hostal El Commedor. Winkels, historische bouwwerken en musea bevinden zich op loopafstand.

Faciliteiten Kleine receptie, dat tevens dient als receptie voor hostal El Commedor. Het hotel heeft 2 bars, o.a. Bar Nostalgia, waar voornamelijk typische Cubaanse muziek uit de 50er jaren wordt gespeeld vaak door live-muzikanten, een tabakswinkel waar Cuba’s beste sigaren worden verkocht en een Spaans specialiteiten restaurant “La Paella”. Het restaurant heeft al twee jaar achtereenvolgens de hoofdprijs gewonnen bij de International Paella’s Contest in Spanje.

Accommodatie Het hostel bestaat uit 12 zeer goed verzorgde kamers, die zijn rondom de kleine en gezellige binnenplaats met planten en zitjes bevinden. De kamers zijn zeer kleurrijk en stijlvol ingericht en voorzien van bad/douche, minibar, kluisje en TV. Op de kamer is geen airco aanwezig.

Bijzonderheden De cocktail van het huis: ‘White Sheets’ is een echte aanrader!

Hotel Raquel ****

hotel_raquel hotel_raquel_kamer

Een prachtig werk architectuur, Hotel Raquel contrasteert sterk met zijn niet-zo-pittoreske omgeving, een tamelijk bescheiden woonwijk, in de nabijheid van de Plaza Vieja en andere bezienswaardigheden die van belang zijn in Oud Havana..

Sierlijke en eclectische gevel van het hotel is goed in evenwicht met het interieur, die waarschijnlijk een sterke eerste indruk op u gaan maken: glanzende marmeren vloeren, kolommen en chique gepolijste banken omringen u in de aard van paleisachtige luxe die u zou verwachten in een presidentieel herenhuis of een groot kunst museum. Het meest opvallend aan deze ruime lobby is ongetwijfeld het gebogen bovenlicht langs de receptie, in rustgevende gele tinten.

Deze “weelde” is niet de enige heerlijke eigenaardigheid die het hotel onderscheidt van anderen in Oud Havana. Raquel is ook bekend om zijn herinneringen aan de joodse traditie, van diverse decoratieve voorwerpen (zoals een steen graveren van een ster van David bij de receptie) en symbolische artefacten (Mezuzahs die zijn aangebracht om de ruimte te omlijsten) staan verspreid door de inrichting. Het elegante restaurant serveert typisch Joodse gerechten, zoals borsjt en latkes.

Hoewel de omliggende gebouwen enigszins afbreuk doen aan het uitzicht, is het zonne terras op het dak een goede plek om te genieten van een drankje of een luie blik op Havana. Het is ook een aantrekkelijke locatie voor bruiloften en andere plechtigheden of bijeenkomsten.

Voor de gasten die zich in het zweet willen werken kunnen gebruik maken van een goed ingerichte fitnessruimte net onder de lobby bij de ingang. Een massage wordt ook aangeboden.

De kamers zijn comfortabel en stijlvol ingericht.

De accommodaties van onze gasten vindt gewoonlijk in één van deze hotels plaats. De aanwijzing van de hotelcategorieën verwijst naar Cubaanse hotelnormen en organisaties. Voor details over de prijzen gelieve te kijken bij onze prijslijst.

Het hotel Florida en Hostal del Tejadillo (hieronder) zijn een toevoeging van de verdere hotels, die tegen een extra toeslag kunnen worden geboekt (vraag er naar bij uw boeking). De aanwijzing van de hotelcategorieën verwijst naar Cubaanse hotelnormen en organisaties.

El Tejadillo ***(2)

hotel-tejadillo-patio hotel-tejadillo-cuba

Midden in het oude Havana, dichtbij een kathedraal ligt dit kleine en gezellige hotel.
De inrichting is koloniale stijl en de oorspronkelijke stijl van dit hotel is behouden.
De mooie kamers kijken allemaal uit op de groene patio´s

Ligging:
Dit hotel ligt in een rustig deel van Havana vieja (het oude stadsdeel).
In de omgeving van dit hotel vindt u vele winkels, bars en restaurants

Faciliteiten:
32 kamers
Winkel
Internet Café (tegen betaling te gebruiken)
2 patio´s

Accommodatie:
Er zijn 15 kamers met tweepersoonsbed en 15 tweepersoonskamers met eenpersoonsbedden. Alle kamers hebben een badkamer/douche, telefoon en een satelliet/kabeltelevisie. Verder bevinden zich in de kamers een kitchenette, minibar, magnetron, tweepersoons- of kingsize bed, airconditioning, huurkluis en een balkon of terras.

Florida **** (2)

Entree florida Florida kamer
1e klasse hotel. Gebouwd in 1836 en tot 1885 bewoond door een welvarende zakenman, daarna omgebouwd tot het hotel.

Ligging: Wanneer u het hotel betreedt treft u de kleine receptie aan. Bij de binnenplaats ziet u verschillende bogen en verschillende zitjes. Florida heeft twee bar´s. Bar “Florida” en de pianobar “Maragato”. Daarnaast heeft hotel Florida een cafetaria “Las Columnas” en een restaurant “La Floridana”. Tevens vindt u in het hotel een souvenirwinkel en een excursiebalie. In de nabijheid van het hotel zijn parkeerplaatsen en medische voorzieningen.

Accommodatie: Het hotel beschikt over 25 mooie kamers en suites allemaal ingericht met een koloniaal karakter. De kamers beschikken over twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed, airconditioning, kabel-tv, telefoon, kluisje, minibar, roomservice, klein terras of balkon. Badkamer met bad / douche, toilet, bidet en haardroger. Enkele kamers hebben verbindingsdeuren. De 4 suites zijn identiek ingericht en beschikken over een extra woonruimte met televisie, zitje en sofabed

Bijzonderheden: Gasten ontvangen een welkomstcocktail en krijgen tevens 10% korting in de restaurants van de andere Habaguanex hotels.

Casa Particular

Casa Particular

“Casa Particular” is de ideale accommodatie om Cuba onder de Cubanen te leren kennen.

Accommodatie: een Cubaanse variant op een bed and breakfast (pension). Vaak is het een kamer bij iemand thuis, maar het kan ook zijn dat het gehele huis wordt onderverhuurd. Het voordeel van het verblijf binnen een “Casa Particular” is dat u daadwerkelijk Cuba onder de Cubanen beleeft.

Bijzonderheden: Cubanen mogen met toestemming een kamer onderhuren aan toeristen. De door ons geboekte Casa Particulares liggen allemaal in de oude stad (Havana Vieja) en in de buurt van de bars, restaurants, winkels en andere uitgaansgelegenheden.

De kamers zijn uiterst verzorgd. Tevens is er de mogelijkheid om er je was te laten doen en, wanneer je het ’s morgens aangeeft, ’s avonds in de eigen Casa een maaltijd te nuttigen.

top

Prijzen

!Deze reizen zijn  “EXCLUSIEF VLIEGTUIGTICKET”!

Alle onze reizen beginnen met de 1e week Havana Puur 15 uur dansles. Optioneel kun je kiezen om de 2e week af te reizen naar Trinidad of om in Havana te blijven.

PRIJZEN SALSAREIZEN 2016

cuba reizen 2016

PRIJZEN SALSAREIZEN MEI 2016

 

cuba reizen 2016 mei prijzen

PRIJZEN SALSAREIZEN OKTOBER 2016

 

cuba reizen 2016 oktober prijzen

Wanneer u het formulier invult krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons met daarin de benodigde informatie. Wij wensen u alvast veel voorpret!

top